Laden..

Knotsgek Kinderduo.

Bertus & Jaapie

Bertus & Jaapie

Bertus & Jaapie is het populaire kinderduo wat Familie Entertainment met trots op de markt heeft gezet. Bertus & Jaapie is een goudenformule welke te zien is in het theater, maar ook een eigen Youtube serie heeft. Het knotsgekke kinderduo Bertus & Jaapie is vanaf nu te boeken voor uw evenement! De show zit vol met vrolijkheid, muziek, interactie en bovenal humor! Wanneer bijvoorbeeld Bertus zijn (zoals hij het zelf altijd noemt) befaamde grote tover QUIZ wil spelen, zal Jaapie het niet kunnen weerstaan om dit met zijn grappen en grollen op te vrolijken, dit tot soms ergernis van Bertus. Deze twee populaire toverbroertjes veroveren op dit moment de hartjes van alle kinderen en ze maken er samen met u graag een groot feest van!

MEET & GREET: Na elk optreden zullen zij tijd maken om met alle kinderen op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

Tijdsduur: 1x 45 tot 60 minuten.
Geluid: Inclusief A-set / M-set
Begeleiding: 3 personenDe leukste broertjes

Videos
Bertus & Jaapie (Officiële Videoclip)

Op Pad Met Bertus & Jaapie - Rijnweek Rhenen #3

Op Pad Met Bertus & Jaapie - Nijmeegse 4 daagse #4

Challenge 14 - De Grote Spekjes Eet Challenge!

Melanie Bos

Theaterbezoeker

Iets in Bertus en Jaapie blijft hangen...onze dochter is samen met haar nichtje naar de Sint voorstelling in Hellevoetsluis geweest en vanaf dat moment is ze fan! Ze kan niet wachten tot ze weer eens hier in de buurt komen want ze wil toch wel heel graag met jullie op de foto .

Jessica van Elderen-Van Gorp

Theaterbezoeker

Heel leuk duo! Wij zijn naar jullie show geweest in Oisterwijk en we hebben enorm genoten! Ook de meet en Greet na afloop was een groot succes bij onze zoon. Ga vooral zo door.

Deny van Etten

Bezoeker evenementenshow Rhenen

Onze kinderen zijn door het dolle heen wanneer ze weer een nieuwe filmpje op Youtube zien verschijnen, we kunnen niet wachten om jullie weer in het echt te zien!

Anderen bekeken ook..

The Great Zoltar

Meer informatie